Werkwijze

Na het ontvangen van u gegevens maken wij een afspraak in onze demowoning en bespreken we samen wat u wensen zijn en wat er al dan niet moet gerialiseerd worden.

Voor de technische invulling van uw project staan wij steeds paraat, bij voorkeur worden we zo vroeg mogelijk betrokken, teneinde goed te beredeneren hoe de bekabeling moet worden voorzien zodat al de componenten met elkaar kunnen "praten" en welke oplossingen van welke merken we kunnen gebruiken.

Vervolgens maken we vrijblijvende offerte op uw maat. Staat deze u aan, dan gaan we over tot het bestellen van de goederen.
Een goede plaatsing dragen we hoog in het vaandel. Dit kan enkel en alleen wanneer het product van goede kwaliteit is. Een bijkomend voordeel bij het gebruik van degelijke producten is de waarborg van de fabrikant.
Als de installateur het wenst leveren wij een volledige plan met aansluitingen en aantekeningen voor de montage. Het is ook mogelijk het gehele verdeelbord door ons te laten voormonteren.

Na al het voorgande stellen wij een uiteindelijke prijsafspraak vast. Deze kan afwijken van de offerte door werken in min of in meer prijs.

Tools